Aikido promo video Bushin Dojo

Er is een ‘nieuwe generatie’ Aikido leraren aan het opstaan naast de al lopende Aikido dojo’s van de DAF die al jaar en dag bestaan. Deze nieuwe generatie leraren beoefent al minimaal 10 jaar Aikido en dragen hun inzichten en idee├źn over Aikido uit op een originele manier. Een van de nieuwe generatie leraren is Rob Jans (3e dan Aikido) die lesgeeft in Hedel en Vught onder de naam Bushin Dojo. Hij heeft met een professionele videograaf deze promo video gemaakt voor Bushin Dojo:

Gildeleden structuur DAF

Door de Gildeleden structuur van de DAF wordt deze nieuwe generatie leerlingen gecoacht zodat ze niet het wiel opnieuw hoeven uit te vinden. Daarnaast kunnen ze bij vragen terecht bij de ervaren Gildeleden die bepaalde situaties al vaker hebben meegemaakt. Doordat de Gildestructuur goed functioneert, heeft een nieuwe generatie leraren de kans om op zoek te gaan naar een ‘eigen weg’ binnen de huidige structuur. Deze promo video van Bushin Dojo is hier een mooi voorbeeld van!

Aikido promo video Bushin Dojo
Tags: