Herfstschool DAF “Doorwerken: een fysieke en mentale uitdaging”

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Herfstschool DAF “Doorwerken: een fysieke en mentale uitdaging”

19 oktober 2019 @ 10:00 - 20 oktober 2019 @ 17:00

€20

Voor de tweede keer organiseren we de DAF Herfstschool in Alphen aan de Rijn met de vier docenten Joop Leduc, Tom Dijkman, Sachien Raghoe en Caroline Bied-Charreton. Dit weekend is geschikt voor alle niveaus dus ook voor diegenen die nog nooit buiten de eigen dojo een stage hebben gevolgd. Wij willen jullie van harte uitnodigen!

Het gemeenschappelijke thema van dit jaar is: “doorwerken: een fysieke en mentale uitdaging”. De fysieke uitdaging is: kun je een werktempo vinden dat je kunt volhouden? De mentale uitdaging is: kun je stil zijn en de gedachten en emoties die in je opkomen tijdens de training voor je houden? Je herkent hier misschien iets meditatiefs in. Tegelijkertijd is het heel concreet. Doorwerken en veel herhalen geeft je lijf de gelegenheid om het je echt eigen te maken.

In verschillende oefeningen zullen we hier aandacht aan besteden en je laten ervaren hoe lekker (en verslavend!) doorwerken kan zijn en wat het je kan opleveren.

Doorwerken is een werkhouding die je aikido enorm kan verdiepen. Een stage is altijd bedoeld om je te inspireren zodat je dat mee kunt nemen naar huis en daar verder mee aan de slag kunt gaan. Van harte welkom dus.

Herfstschool DAF “Doorwerken: een fysieke en mentale uitdaging”

Gegevens

Begin:
19 oktober 2019 @ 10:00
Einde:
20 oktober 2019 @ 17:00
Kosten:
€20
Evenement Categorie:

Locatie

Aikido Alphen
Henry Dunantweg 11 (OBS Op Maat)
Alphen aan den Rijn, 2402NM Nederland
Website:
http://www.aikidoalphen.nl/