Internationale Aikido Seminar Kyoto

Van 7 tot en met 10 juni was het 15e ‘International seminar’, georganiseerd door Aikido Kyoto. In het nostalgische Budo Center Kyoto (bouwjaar 1896) werd er vier dagen lang intensief getraind door honderden aikidoka’s van over heel de wereld.

Aikido Kyoto international seminar 2018
Groepsfoto van de internationale stage 2018 van Aikido Kyoto

De lessen waren onder leiding van Yoko Okamoto (6e dan), Tsuruzo Miyamoto (8e dan) en Christian Tissier (8e dan). Vanuit de DAF waren aanwezig: Hans Boersma, Tom Dijkman en onze technisch directeur Wilko Vriesman.

Aikido Kyoto international seminar 2018 DAF
Foto met Christian Tissier en DAF-leden Hans Boersma & Tom Dijkman
Wilko Vriesman en Christian Tissier Aikido Kyoto
DAF TD Wilko Vriesman met Christian Tissier
Internationale Aikido Seminar Kyoto