Stage Christian Tissier Shihan (8e dan) Amsterdam

Afgelopen weekend (16 & 17 juni) was de internationale Aikido stage van Christian Tissier Shihan in Amsterdam. De Aikido stage vond plaats in sporthal de Pijp in Amsterdam en werd bezocht door honderden Aikido’s vanuit heel Europa.

Stage Christian Tissier Amsterdam
Groepsfoto stage Christian Tissier (8e dan Aikido) in Amsterdam

Stage Christian Tissier

Dit jaar was het alweer alweer het 20e jaar dat Christian Tissier Shihan bij de Dutch Aikikai Foundation te gast was, vertelde Wilko Vriesman Shihan tijdens de openingsspeech. Destijds was Christian Tissier een veelbelovende en al bekende 6e danner. Maar nu natuurlijk een gevestigde internationale naam die als eerste westerling de 8e dan Aikido in ontvangst heeft genomen vanuit de Aikikai organisatie. Gedurende 7 uur Aikido training -verdeeld over drie trainingen- werd er intensief gewerkt, gezweet en gelachen op de mat.

                 

Stage Christian Tissier Shihan (8e dan) Amsterdam
Tags: